Glade patienter er vi meget taknemmelige for – det er dem, der giver vores arbejde mening.

“Jeg kan varmt anbefale klinikken! Dygtige, empatiske og meget profesionelle.”

Maja Dixø

“De bedste tandlæger jeg har haft gennem livet! Led af tandlægeskræk, det gør jeg ikke mere, fordi alle er lydhøre og ikke mindst rasende dygtige! Jeg ved arbejdet er 100% i orden og lægger trygt mine tænder i Jespers hænder (nej, har ikke gebis).”

Maria Henlov

“Dygtige folk selv den tidligere Lektor på Tandlægehøjskolen er knivskarp i praksis, flot stil! Også ligger de lige over La Glace med verdens bedste kager (helt uden sukker, nåh nej). Anbefales!”

Mark

“Verdens bedste tandlæger- Jeg har gået hos Jesper og Eva Gilling siden 2006 – og kommer trygt og ligefrem glæder mig til hvert besøg. Jeg havde forinden haft mange dårlige oplevelser hos nogle meget inkompetente tandlæger. Siden 2006 og frem har jeg næsten ikke haft nogle problemer da jeg er blevet passet godt på, og er blevet vejledt professionelt, så jeg er utrolig taknemmelig for at have fundet Jesper, Eva Gilling og Jessie. Er der akut behov hjælper de alt de kan. De er bare de dygtigste jeg har oplevet og glæder mig til snart at skulle besøge dem for der er jeg tryg og glad for de hjælper mig med at passe godt på mine tænder. Jeg burde have skrevet dette for lang tid siden – besøg dem I bliver så glade – det er jeg ihvertfald – tak for jer – Verdensbedste tandlæger 🙌🙌🙌🌞👋🌼🌸.”

Sussi Skov

“Brug for en sød og dygtig tandlæge – prøv Tandlægerne i Skoubogade – verdens bedste. Siger det bare :0)”

Helle Smith Rindom

“Jeg fik anbefalet stedet da jeg har tandlæge skræk! Jeg kom ind til Jesper som i den grad har ændret mit forhold til det at gå til tandlægen, han var meget pædagogisk, rationel i sine argumenter og empatisk. Senere er jeg kommet i hænderne på Irene som er mindst lige så fantastik, tusind tak fordi der findes tandlæger som jer.”

Frederikke

Tandlægerne Skoubogade - Tryghed for dine tænder i København

Vil du høre mere eller
bestille en tid?

Telefontider

+45 33 11 07 15

  • Mandag – torsdag 08:00 – 16:30
  • Fredag 08:00 – 14:30

Ring til os