Sammen gør vi, hvad vi kan for,
at du kan have en sund mund og et dejligt smil resten af livet.

Rejsen til sunde tænder

Dine naturlige tænder er stærkere fra naturens side, end noget vi kan lave – lad os bevare dem sammen. Du lærer, hvordan du skal tage vare på dine tænder, når du ikke er her hos os, vi leverer eftersyn og vedligehold.

Vi tror på forebyggelse og hjælper med råd og vejledning tilpasset dine behov. Vi vælger løsninger, der skåner de naturlige tandvæv og muliggør bevarelse af tænderne med så få behandlinger som muligt. Vores mål er at du får en sund mund og sunde tænder resten af livet.

Kvinde med sunde tænder, der smiler hos Tandlægerne Skoubogade

Tandpleje på dine vilkår

Vi adskiller os lidt fra det, der er en meget almindelig opfattelse af tandlæger: ”Tandlæger tænker kun på at bore og komme videre til den næste patient.”

Vi giver os tid til dig. Vi vil gerne lære dig og dine behov at kende. Det er vigtigt, at vi forstår dig og dine erfaringer med tandbehandling, som for 40-50% af befolkningen ikke kun er gode oplevelser.

Du bliver ikke bare lagt ned i stolen og får instrumenter i munden. Vi tager en snak med dig, og først når du er klar og giver lov, går vi i gang med at undersøge dig. Vi håber at få en langvarig relation til dig, så derfor har vi ikke travlt med at skulle lave en masse behandlinger på dig.

Når vi laver dine tænder, bruger vi skånsomme teknikker og arbejder med høj finish, som giver en lang holdbarhed og en sund mund resten af livet.

Tandlægerne Skoubogade - Tryghed for dine tænder i København

Vil du høre mere eller
bestille en tid?